Πώς παράγεται το κρασί;

Την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, βρεθήκαμε στο χωριό της Στενής για τον καθιερωμένο μας εκκλησιασμό πριν τις εορτές του Πάσχα.

Κατά την παραμονή μας στο χωριό, επισκεφτήκαμε το Οινοποίειο «Βαπτιστής» και ξεναγηθήκαμε στον χώρο από την υπεύθυνη οινολόγο κ. Ευαγγελία Αλβέρτη.

Μας εξήγησε όλα τα στάδια της παραγωγής του κρασιού, από τον τρύγο στους αμπελώνες μέχρι την ωρίμανση και την εμφιάλωση, μας έδειξε όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία και απάντησε με χαρά σε όλες μας τις ερωτήσεις!

Για τον λόγο αυτόν την ευχαριστούμε θερμά, καθώς επίσης και τους ιδιοκτήτες του οινοποιείου κ. Μωραΐτη Ιωάννη και κ. Χαρικιοπούλου Αγνή για τη φιλοξενία.