Η Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, στο Σχολείο μας, και στο πλαίσιο των εργαστήριων δεξιοτήτων, ήταν αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή, τα οφέλη της και τη σημασία που έχει για τη ζωή μας!
Τα παιδιά σήκωσαν τα μανίκια και, τηρώντας μέτρα υγιεινής, επιδόθηκαν σε μαγειρέματα που στόχο είχαν να τα ευαισθητοποήσουν στο γεγονός ότι τα υγιεινά σνακ μπορούν να είναι εύκολα στην παρασκευή τους και πολύ νόστιμα!
Στη συνέχεια, έμαθαν από την κ. Πηνελόπη Λαγουρού, διατροφολόγο, ότι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί βασικό πυλώνα για την διατήρηση της υγείας και της ευημερίας μας, ιδιαίτερα στην τρυφερή ηλικία που βρίσκονται. Την ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησε με την παρουσία της και μας χάρισε τις πολύτιμες συμβουλές της!
Η Α’ τάξη μας πρόσφερε «σουβλάκια» από φρούτα εποχής! Η Β’ τάξη μας κέρασε γιαούρτι με μέλι, βρώμη και σταφίδες! Η Γ’ τάξη μας γέμισε δύναμη με γλυκές μπαλίτσες ενέργειας! Η Δ’ τάξη μας γλύκανε με ένα υγιεινό κέικ παντζαριού! Η Ε’ και Στ’ μας χόρτασαν με εύκολα και γρήγορα τυροπιτάκια!
Στην παρουσίαση που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ημέρα μας και τις νόστιμες και υγιεινές δημιουργίες των παιδιών!